If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идеята за среща е супер Пловдив е добър вариант и според мен. Сещам се за супер плаж близо до Пловдив (или май по-скоро до Пазарджик). Ако се съберат хора за Боровец, мога да дойда до там някой от дните през уикенда. Така че активизирайте се
Обикновенно винаги има на някои които им е далече а в предвид, че е лято си мисля, че би било добре срещата да е някъде по-черноморието. За мен няма проблем да се замъкна и до другия край на БГ, редовно си го правя, но не при всички е така. Ако направим срещата на някой къмпинг примерно в еди коя си събота или неделя от сутринта до .... (който иска и с преспиване) мисля, че ще е по-интересно, практично(ще се оправдае бензина ) и весело. Кой му е кеф бира с цаца, кой джет, има си и сърфове и ....... Мисля, че на плажа може да си изкараме по-приятно отколкото 2-3 часа в някоя кръчма....
Ами момчета давайте да се сабираме , аз съм от източните краища и Пловдив е далечко но пък една почивка няма да ми дойде зле , чакам да пишете кога каде и как .
Поздрави
Като гледам нещата отиват към Пловдив ,а останалите нямат претенции към мястото. Нека да изчакаме още някой ден да се включат повечко хора и ако предпочитанията се задържат за Пловдив ,ще пусна анкета с няколко уикенд дати ,а междувременно Пловдивчани могат да предложат конкретно място за срещата
Приятелски съвет ... изпипайте добре организацията , направете си програма за мероприятието от по-рано : сборен пункт , час , телефон на организатора , групово каране , евентуално обща вечеря и места за преспиване и други дребни детайли , които се пренебрегват . Изгответе списък със сигурните участници , че колкото повече сигурни хора са се записали , ще има повече желаещи Днес бях на национална Фиат Купе среща на писта Междене и какво стана .... от всичките записали се имаше общо 5 Купета , 10 други Фиати и 1 Алфа Организирането не е толкова трудно , всичко останало , за да бъде весело , зависи само от вас
Искрено ви желая да се съберете много коли и да си прекарате както подобава
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Мерси за съвета и пожеланието колега ,наистина нещата са сериозни и се надявам ,че хората изявили желание ще присъстват на срещата. Стъпка по стъпка всичко ще се нареди ,нека изберем мястото и дата ,организатори ,а после и програмата ,ще има ли преспиване или не и т.н.
Иначе жалко за Купетата
Comment